Wie zijn wij?

• Technische commissie senioren
  • Technische commissie jeugd
  • Seniorencommissie

facilitaire zaken  Wij zoeken nog een vrijwilliger hiervoor!
facilitair@sportclubdeventer.nl

• Materialencommissie
  • Clubhuiscommissie
  • Outfitcommissie

Marco van Eikenhorst  jeugdzaken  06-55140242
jeugd@sportclubdeventer.nl

• Jeugdcommissie
  • Meidenvoetbal
  • Activiteitencommissie
  • Scheidsrechterscommissie

Welkom bij Sportclub Deventer

Sportclub Deventer: DAT ZIJN WIJ!. En dat al sinds 1 maart 1958. Sportclub Deventer is een bruisende voetbalclub op Sportpark de Zandweerd, waar het verenigingsgevoel hoog in het vaandel staat.

WIJ dat zijn onze spelers, vrijwilligers, supporters, ouders, sponsoren en niet-actieve (oud-)leden. Al deze betrokkenen zijn verenigd in onze club en dragen allemaal hun positieve steentje bij aan de goede sfeer en cultuur. Daarom dus ook ons motto: SPORTCLUB DEVENTER DAT ZIJN WIJ, WIJ ZIJN SPORTCLUB DEVENTER!

Het beleid van onze vereniging is gericht op prestatie met plezier, waarbij geldt dat ieder dat op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Wij streven na om onze jongens en meiden zowel voetbaltechnisch maar ook maatschappelijk te ontwikkelen. Dat laatste geldt ook voor onze kaderleden en overige vrijwilligers. Ook nemen wij het initiatief om de betrokkenheid van de wijk met ons en van ons met de wijk verder vorm te geven, want WIJ zijn meer dan alleen een voetbalclub. En dat allemaal binnen een veilige en plezierige omgeving.

De laatste Jaren zit onze club zowel kwantitatief als kwalitatief in de lift: waar we in 1958 begonnen met 3 jeugdteams en 2 seniorenelftallen hebben we 60 jaar later circa 40 jeugdteams en 5 seniorenelftallen en een zaalvoetbalteam. Sinds 2014 zijn we gestart met meidenvoetbal en hebben anno 2017 al vijf volwaardige meidenteams op de been.

In 2018 bestaat Sportclub Deventer 60 jaar en dat zullen we samen met alle betrokkenen binnen onze club en ook vanuit de wijk gaan vieren.

Kortom: Sportclub Deventer een club met historie en die nog steeds bruist.

Robert Berends