Gewijzigd: opening nieuwe voetbalseizoen!!!

WIJZIGING: Omdat op zaterdag 22 augustus 2015 bij Sportclub Deventer een aantal bekerwedstrijden plaats vinden, kan de opening van het nieuwe voetbalseizoen voor de teams op deze dag helaas niet doorgaan vanwege de bezette velden. Hou svp de berichtgeving in de gaten voor de nieuwe openingsdatum! De avond voor vrijwilligers gaat WEL door!

Opening seizoen (datum volgt zo spoedig mogelijk):
Alle spelers, ouders en verzorgers worden uitgenodigd deel te nemen aan verschillende activiteiten voor een sportieve start van het nieuwe seizoen.
Je ontmoet je teamgenoten, trainer en leider en ontvangt de informatie voor komend seizoen! Daarnaast worden er een aantal ‘wedstrijden’ gestreden waarin je je voetbalkrachten kunt meten met leeftijdsgenoten. Kom dus in je voetbaltenue en strijd mee!

Vrijwilligersfeest op 22 augustus!
’s Avonds 22 augustus om 20u is de inloop voor alle vrijwilligers van afgelopen en komend seizoen!!! Het bestuur wil iedereen bedanken die zich het afgelopen seizoen heeft ingezet voor onze club. En daarnaast kennismaken met nieuwe vrijwilligers die zich hebben aangesloten.
Om 20.30u starten een aantal leuke activiteiten om elkaar beter te leren kennen en daarnaast met een hapje, drankje en muziek het nieuwe seizoen te openen.
Het wordt een gezellige avond en we hopen alle vrijwilligers 22 augustus te zien!!!
Meer informatie over het programma volgt op de website rond 14 augustus.

Namens het bestuur en organisatieteam van Sportclub Deventer