Woensdag 29 maart: Meidenvoetbalfestival bij Sportclub Deventer

In de aanloop van het EK vrouwenvoetbal organiseren we samen met de KNVB en Sportbedrijf Deventer een voetbalfestival om iedereen die geïnteresseerd is in meiden- vrouwenvoetbal kennis te laten maken met voetbal. Het middag programma is gericht op alle meiden uit de leeftijdsklasse onder de 11 en 13 jaar (groep 6 t/m 8) die voetballen leuk lijken. Ook meiden uit groep 5 die volgend seizoen uitkomen in de leeftijdsklasse onder 11 jaar, zijn natuurlijk meer dan welkom. Later op de middag en ’s-avonds zijn er diverse workshops voor meiden vanaf 15 jaar en kader- en bestuursleden van alle voetbalclubs die meidenvoetbal aanbieden in Deventer en omgeving.

Het wordt een hartstikke leuke dag, dus twijfel niet en geef je gewoon op voor één van de activiteiten!

Hieronder de officiële uitnodiging met links naar de diverse onderdelen.

Maak kennis met Meiden- & Vrouwenvoetbal tijdens het WEURO Voetbalfestival in Deventer!

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt deze zomer plaats in Nederland en dit wordt groots gevierd tijdens het Voetbalfestival in

Deventer op woensdag 29 maart! Het Voetbalfestival wordt georganiseerd door de KNVB in samenwerking met Gemeente Deventer,

Sportbedrijf Deventer, Go Ahead Eagles en Sportclub Deventer. Het doel van deze dag is om meer meiden en moeders kennis te laten maken

met voetbal in Deventer en om bestuursleden, trainers en coaches te laten zien welke kansen het meiden- en vrouwenvoetbal voor hun vereniging biedt.

Programma

Het Voetbalfestival vindt plaats bij Sportclub Deventer en bestaat uit verschillende onderdelen. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten?

Klik dan op het desbetreffende onderdeel om je in te schrijven en voor meer informatie over de inhoud van het onderdeel. Aanmelden kan tot en met

vrijdag 24 maart 2017. Deelname aan al deze activiteiten is gratis.

Zowel voetballende als niet-voetballende meiden zijn welkom op het Voetbalfestival! Ook FC Twente speelster Danique Kerkdijk zal aanwezig zijn.

Alle deelnemers gaan tot slot naar huis met een goodiebag met twee gratis kaartjes voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen op

vrijdag 7 april in Utrecht! Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Kijk dan op www.weuro2017.nl.

UEFA Women’s EURO 2017 in Nederland

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt aankomende zomer van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland. Deventer is één van de speelsteden.
Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Deventer
twee Voetbalfestivals georganiseerd. Later in het voorjaar van 2017 zal een tweede Voetbalfestival plaatsvinden bij een andere vereniging in Deventer.
Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar sandra.berends@knvb.nl. Voor meer informatie over het EK, het speelschema en

de deelnemende teams, kijk op www.weuro2017.nl of volg ons via #WEURO2017!

Hopelijk zien we jou ook op het Voetbalfestival in Deventer!