Wijzigingen website

Via HOME kom je altijd terug in het hoofdscherm met de nieuwsberichten. Er staan geen onderwerpen meer onder!
Voor activiteiten, agenda, bardiensten en vrijwilligerszaken, kijk voortaan onder “organisatie” cq “activiteiten”!

Nieuw: een zoekfunctie in de rechterkantlijn waarmee je over de hele site op een onderwerp kunt zoeken!
Via “contact” kun je een commissie of functionaris een bericht sturen; de lijst van contactpersonen is uitgebreid.

Er zijn nog enkele wijzigingen doorgevoerd waarmee we de site gebruikersvriendelijker hebben geprobeerd te maken. Ook de komende tijd zullen nog enkele verbeteringen worden doorgevoerd.

Je eventuele reactie of wanneer je vragen of suggesties hebt, mail de webmaster: webmaster@sportclubdeventer.nl