Vrijwilligersfeest 13 mei

Beste Vrijwilliger van Sportclub Deventer,

Op zaterdagavond 13 mei nodigt het bestuur jou en je partner van harte uit om in het clubhuis een feestelijke avond te beleven met alle andere vrijwilligers van Sportclub!

We bieden je een avond aan met muziek (dj), veel gezelligheid, lekkere happen en drank. Op die wijze willen we je bedanken voor je inzet in (ook weer) dit seizoen!

Elke vrijwilliger is belangrijk voor onze vereniging. We vinden het belangrijk te benadrukken dat ook jij voor ons van grote waarde bent voor het draaiende houden en/of verbeteren van alles wat er binnen onze club speelt. Dankjewel!

Om deze feestavond te kunnen organiseren, horen we graag uiterlijk 6 mei of je en met eventuele partner komt! Stuur daarom een berichtje onder vermelding van met wie je komt je naam en vrijwilligers-functie naar : vrijwilligers.scd@gmail.com

We hopen je 13 mei te zien!

Bestuur Sportclub Deventer