Vrijwilligersavond eind van het seizoen

De winterstop staat voor de deur en we tellen langzaam af naar 2014. We kijken terug op een jaar waarin ontzettend veel gebeurt is. De omstandigheden tijdens de start van het seizoen was vanwege de aanleg van het kunstgrasveld en de nieuwe kleedkamers niet altijd even gemakkelijk. Voor deze eerste en onstuimige helft van het seizoen willen we alvast iedereen ontzettend bedanken voor zijn en/of haar begrip.

Voor het nieuwe jaar staat de verbouwing van het clubgebouw en de inspanningen van de diverse commissies op de rol. Hopelijk zullen vele teams weer mooie prestaties leveren en veel plezier maken, kortom: we zitten met z’n allen niet stil!

Maar nu eerst allemaal genieten de winterstop de komende weken. Het bestuur van Sportclub Deventer wil alle vrijwilligers bedanken voor de inzet, het enthousiasme en de tijd die men in Sportclub heeft gestoken. Chapeau!

Maar daarmee zijn we nog niet klaar met onze vrijwilligers. Ieder jaar organiseert Sportclub Deventer in de decembermaand de vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van Sportclub Deventer. Vanwege de verbouwing van de kantine en het feit dat iedereen vaak razend druk is in de laatste weken van het jaar wordt deze altijd gezellige avond verplaatst naar het einde van het seizoen. Iedere vrijwilliger zal daarvoor nog persoonlijk uitgenodigd worden.

Allemaal fijne feestdagen toegewenst en een gelukkig, gezond en sportief 2014!