Vrijwilligerscommissie

De voetbalvereniging Sportclub Deventer kan alleen goed functioneren bij de inzet van vele vrijwilligers om het voetballen van onze kinderen, partners of familieleden mogelijk te maken.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies: denk aan leiders en trainers van teams, gastheren/gastvrouwen voor de wedstrijdtafel op zaterdag, barmedewerkers, communicatieprofessionals, websitebeheerders en -ontwikkelaars, diverse commissieleden en bestuurders.

Een lijst met vacatures vind je hier. Je kunt hierin tevens zien met wie je contact kunt opnemen om je aan te melden, of om meer informatie te vragen. Tevens zullen hier binnenkort beschrijvingen van functies en taken toegevoegd worden.
Wanneer je geen passende vacature ziet, maar je wel wil inzetten voor Sportclub, komen we graag in contact met je. Mail ons via ons mailadres of bel met Greet van Voorthuizen, 06 22 11 76 16.

Het beheer van de vacaturelijst, de ontwikkeling en uitvoering van vrijwilligersbeleid wordt gedaan door de Vrijwilligerscommissie. Bereikbaar via vrijwilligers.scd@gmail.com
Daarnaast werkt Sportclub met enkele recruiters die in het clubhuis, langs de lijn of elders het gesprek met je aangaan over wat jij voor onze mooie club al doet of kunt doen.

Leden Vrijwilligerscommissie:
– Diederique Kemperink

– Ellis Bobeldijk

– Greet van Voorthuizen

Het jaarplan van de Vrijwilligerscommissie: