Vriendinnenmiddag vrijdag 1 april 2016

Na het succes van vorig jaar organiseert Sportclub Deventer opnieuw een vriendinnendag. Dit keer vindt het plaats op:
Vrijdagmiddag 1 april 2016 (geen grapje)
van 15:45 tot 18:00 uur

Op deze middag mogen alle speelsters in de leeftijdsklasse F t/m D hun vriendin, klasgenote, of buurmeisje meenemen die ook geïnteresseerd zijn in voetballen. Tevens kunnen meisjes die geïnteresseerd zijn in voetbal, zich ook aanmelden.

Doel van de middag is om de meiden kennis te laten maken met voetbal en met Sportclub Deventer. De meiden zullen in hun eigen leeftijdscategorie allerlei voetbaloefeningen doen, maar daarnaast zullen er ook niet voetbal-activiteiten op het programma staan. Bij dit alles staat plezier maken voorop.

Er zijn geen kosten aan verbonden en het actieve deel zal worden afgesloten met het eten van pannenkoeken.

Opgeven kan t/m woensdag 30 maart
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Voor aanvullende info, stuur een mail naar meidenvoetbal@sportclubdeventer.nl

Locatie Sportclub Deventer:
Sportpark De Zandweerd