Verslag feestavond D-tjes

D feest 1 D feest 2 D feest 3 D feest 4 D feest 5

Speciaal voor de D-spelers was er afgelopen zaterdagavond weer een leuk feestje op de club!

Eerst gingen onze D-kanjers onderling de strijd aan in een dart-, tafeltennis- en tafelvoetbaltoernooi! Na 6 verhitte wedstrijdjes kon de eindstand worden opgemaakt en was er drinken en iets lekkers voor iedereen en een klein prijsje voor de nummers 1, 2 en 3. Ondertussen werd de kantine omgebouwd tot filmzaal en werd de film ingestart en de popcorn uitgedeeld!

De meesten konden Eddy Murphy’s acties en grappen wel waarderen … maar voor enkelen was het fel verlichtte voetbalveld – voor een wat veiliger aankomst en vertrek van kids en ouders – direct naast de “filmzaal” bijna onweerstaanbaar!

Dankzij nog een drankje, schalen lekkere hapjes, nieuwe grappen van Eddy èn bakken met regen bleef iedereen gezellig binnen tot het eind. De avond eindigde met wat gouwe ouwe voetbalbloopers waarna we veel tevreden koppies konden uitzwaaien.

Bedankt D-tjes, trainer en leider voor deze geslaagde avond omdat jullie er waren!

En minstens zo bedankt aan iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt! Want … het vanwege verbouwing reeds verwijderde scherm en de beamer moesten snel weer ophangen worden … Er werd een goede plek voor de dartborden geregeld, zodat afzwaaiende pijltjes geen pas geschuurde kozijnen en nieuw wandmateriaal zouden treffen, het extra aan en weer uitdoen van de veldverlichting, de hulplijn om de film alsnog aan de praat te krijgen … En al die anderen die hebben geholpen!

Groeten van de Activiteitencommissie