Vacatures materialencommissie

Gezocht vrijwilligers voor de materialen commissie

De materialencommissie sportclub-deventer-ballenkar van Sportclub Deventer is per direct op zoek naar 2 of 3 vrijwilligers die een aantal uren per week een bijdrage willen leveren aan de werkzaamheden voor de materialen commissie. Sportclub Deventer is de laatste jaren hard gegroeid en het is dan ook belangrijk om de aanschaf van sportbenodigdheden en outfits te professionaliseren. De materialen commissie is opgesplitst in 2 delen, outfits en sportmaterialen. Voor beide takken is versterking van het team zeer gewenst.

Werkzaamheden Outfits gedeelte

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

• Uitgifte van kleding tbv de jeugd en senioren, trainers en leiders (duo functie).
  • In kaart brengen van de uitgegeven kleding
  • In kaart brengen van de te bestellen kleding in samenspraak met commissie trekker/bestuursverantwoordelijke.

Werkzaamheden Sportmateriaal gedeelte

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

• In kaart brengen van alle materialen die nodig zijn tijdens het voetbalseizoen. Hieronder vallen: trainingsballen, wedstrijdballen, aanvoerdersbanden, wedstrijd doeltjes, trainingsgoals, waterzakken, etc.
  • Overzicht houden op de actuele stand van zaken met betrekking tot materialen tijdens het seizoen.
  • Uitgifte van materialen aan de teams voorafgaand aan het voetbal seizoen (en eventueel aanvullingen tijdens het seizoen)
  • In kaart brengen van de te bestelling van de sportbenodigdheden in samenspraak met commissie trekker/bestuursverantwoordelijke.

Vereisten

Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je

• Voor beide functies moet je beschikken over circa 1-2 uur per week (gemiddeld) en beschikbaar zijn in de periodes van kleding en materiaal uitgifte (voor aanvang van het seizoen zijn er een aantal uitgifte avonden/middagen).

Interesse?

Heb je zin om op deze manier een bijdrage te leveren aan onze vereniging neem dan contact op met Toine Cents via het mailadres: toinecents@gmail.com . Hij kan ook meer informatie verstrekken over deze functie en een uitgebreidere beschrijving van de werkzaamheden verstrekken.