Vacature Social Media talent Sportclub Deventer

like   insta  youtubeall united

Hoi Social Media talent met hart voor Sportclub Deventer! Kom jij ons helpen?!

De club krijgt een heel mooi nieuw systeem waar wij als Communicatie Commissie ook mee gaan werken. Door actief en eigentijds gebruik te maken van alle kanalen (website, Facebook, Youtube, Insta, ?) gaan we iedereen die betrokken is bij de club op een positieve manier nog dichter bij elkaar brengen. Daar hebben we de hulp van 1, maar liefst 2 nieuwe commissieleden hard voor nodig.

Wat gaan we doen:

• Het schrijven, controleren en publiceren van foto’s, filmpjes en verhaaltjes op de website
  • Zorgen voor passende leuke berichten op social media, (jonge) leden aanmoedigen om gebruik te maken van deze kanalen en zelf bijdrages te leveren (bv van hun wedstrijd)
  • Misschien heb je ideeën over bloggen, vloggen, en andere manieren om nog meer leven in de brouwerij te brengen
  • Met de commissie zorgen voor duidelijke informatiestromen binnen de club
  • En met het maken van meer verbinding tussen de commissies en binnen de totale club

Jij:

• Bent een liefhebber van sociale media en je weet goed hoe je die kan inzetten
  • Bent (familie van) een speler die de club actief wil helpen
  • Kunt werken met CMS (content management systeem) gekoppeld aan de website, of je wilt dat leren

En wij:

Kijken uit naar je reactie.

telefoon & mail

Mail me: hildo.bonnema@gmail.com.

Bel me: 06-36179478

We kijken uit naar je reactie! Tineke, Bram, Ruud en Hildo.