Uitnodiging Kick Off

Beste spelers, ouders én vrijwilligers van Sportclub Deventer,

Zaterdag 16 september aanstaande van 9.00 uur tot 17.00 uur is de Kick Off van het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018. Op deze dag gaan er aan aantal dingen gebeuren. Allereerst zullen alle spelers, hun ouders, leiders en trainers van de verschillende teams elkaar ontmoeten. Voor de jeugd worden activiteiten georganiseerd op het veld. Je kunt vragen stellen en je krijgt informatie over de gang van zaken op het Sportpark. Ook over de organisatie en nieuwtjes rondom trainingen en wedstrijden.

Verder ga je het nieuwe tenue ophalen en het oude tenue inleveren. Dit gebeurt in onze kantine. Lees goed de spelregels over de kleding onder aan deze brief. De oude tenues krijgen een goede bestemming voor een aantal goede doelen.

Tot slot zijn er vrijwilligers aanwezig die zich inzetten voor Sportclub Deventer. Zij presenteren zich aan jullie deze dag. Het is een mooie kans om te kijken wat je zelf wilt bijdragen aan onze club. Wij vragen jullie nadrukkelijk om even de tijd te nemen en je te verdiepen in de mogelijkheden binnen de commissies. Op het formulier kun je invullen wat je kunt bijdragen. We kunnen alleen een mooie en betaalbare club blijven door de inzet van veel vrijwilligers. Vele handen maken het werk licht en WE HEBBEN JOU OOK KEIHARD NODIG! Wanneer zich onvoldoende vrijwilligers aanmelden dan kunnen we niet garanderen, dat we de club kunnen blijven runnen zoals nu.

Meer informatie over de kleding en betalen van 50 euro borg voor de kleding
Om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal spelregels.
1. Het oude tenue moet die dag compleet (shirt, broek en sokken) worden ingeleverd.
2. Teams die net hebben gespeeld mogen de kleding ongewassen inleveren.
3. Mocht je het oude tenue willen overnemen, dan kost dat 10 euro.
4. Indien het oude tenue niet compleet is, dan kost dat 10 euro.
5. Er ligt die dag een formulier klaar dat per speler volledig ingevuld moet worden.
6. Dit formulier moet voor akkoord ondertekend worden door de ouder/verzorger van de speler.
7. Je ontvangt geen nieuw tenue als er nog betalingsachterstanden zijn.
8. Voor het nieuwe tenue moet elke speler een borg betalen van 50 euro. Dit betekent dat als je stopt met voetballen en je levert het hele tenue in, je dan de 50 euro weer terugkrijgt.
9. We verzoeken je dringend om de borg cash te betalen. Pinnen is mogelijk maar duurt lang en er kunnen lange wachtrijen door ontstaan.
10. Het nieuwe tenue ligt klaar in je bestelde maat. Indien blijkt dat het tenue toch niet de juiste maat is dan bestaat er de mogelijk om te ruilen maar NIET op 16 september. Je kan dan het beste een mail sturen aan de outfitcommissie (outfits@sportclubdeventer.nl).
11. We gaan ervan uit dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het tenue. Denk bijvoorbeeld aan het wassen op de juiste wijze. Zie op de website het wasvoorschrift.

Programma zaterdag 16 september op de velden
09:00 – 10:00 mini’s (is alle jeugd tot 6 jaar)
09:30 – 10:30 JO-7 t/m JO-9 (is alle jeugd tot 9 jaar)
10:00 – 11:00 JO-11 t/m JO-13 en MO-11 en MO-13
11:00 – 11:20 Speech voorzitter in de kantine
11:20 – 12:20 JO-15 en MO-15 en MO-17
12:20 – 13:20 JO-17
13:20 – 14:00 JO-19

Tijdschema uitgifte kleding
9:00 – 11:20 mini’s t/m JO-13 , MO-11 en MO-13
11:20 – 14:00 overige jeugdleden
14:00 – 17:00 vervolg lidmaatschapscontrole en kledingdistributie

Namens de hele organisatie van de Kick Off hopen we jullie allemaal te zien de 16e!