Trainer gezocht voor E3 en meiden D1

Als Sportclub Deventer komen we dit seizoen met 34 jeugdteams uit in de competitie. Het is een hele uitdaging om de begeleiding voor al deze teams te organiseren maar gelukkig zijn er veel vrijwilligers en ouders die zich hier voor inzetten.

Toch blijven we steeds op zoek naar versterking en aanvulling van ons kader en zoeken daarbij ook naar jeugdtrainers.

Met name zijn we nog steeds op zoek naar een goede, liefst ervaren trainer (maar in elk geval iemand met een voetbalachtergrond) voor ons E3 pupillen team. Mocht je het een uitdaging vinden om dit team te trainen (2x per week op maan- en woensdag) en bij voorkeur ook te begeleiden op zaterdagmorgen bij de wedstrijden dan zouden wij en het team hier heel blij mee zijn.

Daarnaast zoeken we ook nog een assistent trainer voor ons meiden D team dus mocht je ons hier in willen ondersteunen dan zijn we ook daar enorm geholpen.

Heb je interesse stuur dan even een mailtje naar arendsick@gmail.com (voorzitter Technische Commissie Jeugd)