Trainen op niveau, met plezier en voor een goed doel!! (bij DSC Diepenveen)

DSC Diepenveen organiseert i.s.m. sportdocenten van AOC Oost Twello een voetbaldag voor alle kinderen uit de regio. Deze voetbaldag wordt begeleid door verschillende zeer ervaren trainers van o.a. de jeugdopleidingen van Go Ahead Eagles en Vitesse. Deze trainers werken belangeloos mee. De opbrengst gaat dan ook naar een goed doel, namelijk een voetbalprogramma voor leeftijdsgenoten in Oeganda. Dit voetbalprogramma is ontstaan vanuit het project Connect2Uganda (samenwerking tussen gemeente Deventer, AOC-Oost en stichting Up4s).

De reden voor een voetbalprogramma in Oeganda is de groeiende populariteit van de sport daar, maar ook het gebrek aan kennis en middelen om voetbal voor iedereen mogelijk te maken. Vandaar dat wij de hulp van Go Ahead Eagles hebben ingeschakeld om samen een eerste stap te maken in het project gebied.

In 2016 en 2017 zijn docenten van het AOC Oost en trainers van Go Ahead Eagles Jeugdopleiding naar Oeganda afgereisd om het voetbalprogramma te ontwikkelen. Voor een beeld van het voetbalprogramma zie de onderstaande links.

Blog Jochem de Weerdt, reis 2017: http://www.ga-eagles.nl/?s=oeganda

Video reis 2016: https://youtu.be/s5wz90OgAC0

Er zijn al grote stappen gezet binnen het project, maar alles staat en valt met geld. Om geld in te zamelen voor dit project organiseren wij voetbaldagen bij verschillende clubs in de regio.

Op woensdag 25 oktober 2017 wordt er zo’n voetbaldag georganiseerd bij DSC Diepenveen. Deze dag valt in de herfstvakantie en duurt van 09.00 tot 15.30 uur en is voor jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar. Naast de trainingen zijn er ook nog leuke prijzen te winnen, deze prijzen worden uitgereikt voor een speler van Go Ahead Eagles. Kosten zijn 25 euro (incl. lunch) en de opbrengt gaat uiteraard naar het Oeganda Voetbalprogramma.

Trainers:

Jochem de Weerdt (ex-speler & ex-jeugdtrainer van Go Ahead Eagles)

Harry Rutgers (jeugdtrainer Vitesse O12)

Tristan Berghuis (assistent trainer Go Ahead Eagles O17)

Marc Hoekstra (sportdocent AOC Oost en ex-speler CSV Apeldoorn)

Huub Denissen (sportdocent AOC Oost & jeugdtrainer SV Schalkhaar)

Extra ondersteuning door spelers van de Go Ahead Eagles jeugdopleiding

AANMELDEN??

Stuur vóór 23 oktober een mail naar: voetbalproject.oeganda@gmail.com

Datum:      woensdag 25 oktober 2017

Locatie:     DSC Diepenveen Schuurmansweg 20/A, Diepenveen

Prijs:          25 euro (inclusief lunch)