Studentenvereniging Nescio (Saxion Hogeschool) en Sportclub Deventer vinden elkaar.

Nescio en Sportclub Deventer hebben elkaar gevonden.

Sportclub Deventer bied de Saxion studenten die lid zijn van de studentenvereniging Nescio om tegen een gereduceerd tarief lid te worden van Sportclub Deventer, om zo invulling te geven aan hun wekelijkse sportbehoefte.

In aanvang zal het beginnen met trainen om op conditie te komen en de balvaardigheid wat bij te spijkeren dan wel op te frissen.

Voorts zullen er in eerste instantie wedstrijden georganiseerd worden met 7-tallen; het zogenaamde 7 tegen 7 voetbal.

Deelnemen aan de reguliere competitie lijkt vooralsnog iets ingewikkelder omdat natuurlijk veel studenten in de weekenden naar huis gaan, maar ook hier liggen zeker mogelijkheden.

Wij (Sportclub Deventer) kregen een E-mail van Nescio om te kijken of er mogelijkheden waren binnen onze vereniging voor Nescio. Ik was gelijk enthousiast, het is altijd goed om een sterke groep van de leeftijdscategorie 18 tot 25 binnen je vereniging te hebben.

Al vanaf het prille begin, en nog steeds, zijn studenten altijd sterk vertegenwoordigt binnen Sportclub Deventer, en dat heeft ons altijd een leuke sfeer gebracht met verrassende en ludieke activiteiten.

Toen Kim en Tjeerd bij mij aan tafel schoven voor een eerste overleg waren we er eigenlijk ook al snel uit; Het leek hun leuk bij ons en zij krijgen de ruimte die ze hebben willen, en mijn indruk was ook meteen goed. Frisse mensen met een duidelijk drang de zaak voor elkaar te krijgen, daar houden wij van bij Sportclub Deventer.

In februari al start Nescio met haar eerste trainingen op de dinsdagavond en daarna zullen spoedig de eerste 7 tegen 7 wedstrijden volgen waarschijnlijk op donderdag- of vrijdagavond.

Voor meer informatie:

acquisitie.nescio@gmail.com