Start trainingen en wedstrijden

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we zien jullie graag weer op ons mooie complex verschijnen!

SEIZOENSSTART:

Er is binnenkort een bijeenkomst op de club om het seizoen met elkaar te openen, waarbij je als team nader kunt kennismaken met elkaar, de afspraken voor komend seizoen kunt maken en andere zaken kunt bespreken. Houd de site in de gaten voor de datum en de informatie van je leider.

START COMPETITIE:

De eerste competitiewedstrijden zijn op zaterdag 12 september!

1e teams spelen de zaterdagen daarvoor hun bekerwedstrijden. Ook op zaterdag 22 en 29 augustus worden op Sportclub Deventer een aantal bekerwedstrijden gespeeld.

START TRAININGEN:

Natuurlijk willen we allemaal zo snel mogelijk weer beginnen, maar graag jullie begrip  voor de tijd die nodig is EN/OF jullie hulp om een en ander nog goed in te regelen:

– aan de definitieve teamindeling wordt gewerkt o.a. vanwege recente nieuwe aanmeldingen; de eerder gepubliceerde voorlopige teamindeling blijft aan de orde tot publicatie van de de definitieve versie (waarschijnlijk rond 22 aug)

– er zijn nog teams zonder leider en/of trainer (zie dringende oproep elders op deze site) en het is van groot belang o.a. de vacatures van de leeftijdscoördinatoren en materialenbeheer allemaal in te vullen

– het maken van het trainingsschema met steeds meer teams en de beperkte veldcapaciteit is een prachtige, maar uitdagende klus! Momenteel wordt hard gewerkt aan de definitieve versie en naar verwachting zal het schema rond 17 augustus gepubliceerd worden

Wanneer dat trainingsschema gepubliceerd is, kan er – uiteraard in afstemming met je trainer – vanaf komende week weer getraind worden!

Tot gauw op Sportclub!

Sportieve groet van de TC