START BELOFTENTEAM SC DEVENTER

Deze maanden gaan we een start maken met een beloften-team tot 23 jaar.
Op deze manier gaan we (oudere jeugd)spelers en jongere senioren de kans geven meer ervaring op te doen, een betere voetballer te worden, en hopen we de aansluiting van Jeugdspeler naar selectiespeler in de toekomst te bevorderen.
Het beloften-team gaat in de resterende competitiehelft 3 wedstrijden op woensdagavond spelen.
In de maanden, maart, april en mei ,ieder maand 1 wedstrijd.
We zijn nog op zoek naar een toernooi of anders een mooie afsluitingswedstrijd aan het eind van het seizoen.
Voor volgend seizoen willen we dit team gaan inschrijven bij een beloften-competitie in de regio.
Trainers van 1 en 2 en de jeugdtrainers van de A en B hebben een voorlopige selectie van ongeveer 25 spelers samengesteld.
Deze spelers zullen persoonlijk worden uitgenodigd
Wouter, trainer 2e, zal de coaching op zich nemen en Andries, leider 2, de begeleiding.

Namens de TC-selectie senioren,
Willem de Vries