Staatvandienst vanaf seizoen 2017/2018 voor 5 jaar sponsor Jeugd Sportclub Deventer

Wie is Staatvandienst? Wij zijn een landelijk werkende organisatie voor loopbaanadvies en -coaching, re-integratie en outplacement met het hoofdkantoor in Deventer. Wij begeleiden werkzoekenden met een WW, WGA/WIA-uitkering of verzuimende werknemers op weg naar nieuw, passend en duurzaam werk. Ook adviseren en ondersteunen wij organisaties op deze onderwerpen. Onze consultants wonen in de diverse regio’s en kennen de regionale arbeidsmarkt goed.

Wat is onze focus?

Onze focus ligt volledig op wat een werknemer nog wel kan. Welke capaciteiten, vaardigheden en mogelijkheden heeft degene en hoe kunnen deze ingezet worden? Onze missie is het begeleiden van mensen bij het ontwikkelen van hun kwaliteiten en bij het benutten van hun mogelijkheden. Deze missie komt voort uit de wetenschap dat er altijd meer in mensen zit dan dat ze er zelf uithalen.

Vanuit die gedachte steunt Staatvandienst de jeugd van Sportclub Deventer. Sporten voorkomt namelijk niet alleen gezondheidsklachten. Het helpt ook talenten ontwikkelen bij kinderen, zoals sociale omgang, leiderschap, zelfvertrouwen en organisatievermogen.

Dat ondersteunen wij graag in de aankomende jaren!

Meer informatie www.staatvandienst.nl

Fotografie: Ronald van Dam.

Overige jeugdsponsoren: Autobedrijf Slagter & Sport 2000 Buitink Deventer

• Ledenshop