SPORTCLUB DEVENTER OPENT WEBSHOP VOOR LEDEN

Sinds afgelopen week heeft Sportclub Deventer een ledenshop met Deventrade/Buitink.

In deze shop kun je, met korting, sportartikelen bestellen met bijvoorbeeld ons logo en je eigen initialen en je steunt daarmee ook nog eens je eigen club.

Via de banner op de Sportclub Deventer website ga je naar de ledenshop en daar kun je het aanbod zien en de bestelling plaatsen.

Als speciale introductie aanbieding kun je nu tot 2 oktober zonder servicekosten bestellen.

 

WAT IS DE LEDENSHOP?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen.

De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV (die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert), Sportclub Deventer en de sportspeciaalzaak (Sport2000 Buitink) waarmee wij als club samenwerken. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die sportclub Deventer  met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak heeft gesloten. Je hoeft in deze ledenshop niet je eigen tenue aan te schaffen. Dit gaat via de outfitcommissie en het leaseplan.

 

HOE WERKT DE LEDENSHOP?

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

 

Levering van je bestelling vindt plaats via de sportspeciaalzaak (Sport2000 Buitink, Flora 243-245, Deventer, 0570-650700) bij jou in de buurt. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd.

Meer informatie met betrekking tot het bestellen van gesponsorde kledingstukken kunt u vinden opwww.sportclubdeventer.nl\sponsoren\