Sportclub Deventer Nieuws (Jeugdelftallen)

Beste Trainers en Leiders,

Onderstaand een aantal belangrijke berichten voor het kader van onze jeugdelftallen.

1.     Ballenhok gesloten op de zaterdag

In de eerste weken van het seizoen zijn we meer dan 30 ballen kwijtgeraakt. Ballen die gemiddeld € 25 per stuk kosten. Met dit tempo zijn we voor de winterstop al geen enkele bal meer om mee te trainen! Dat is de reden dat het bestuur en de materialen commissie het volgende hebben besloten:

1. Op zaterdag blijft het ballenhok gesloten. Elk team heeft eigen ballen om in te spelen. Zorg ervoor dat je deze meeneemt en dat deze opgepompt zijn. De materialen commissie zoekt naar een plek om een ballenpomp te installeren.
2. Het ballenhok is alleen toegankelijk voor trainers en leiders en NIET voor spelers.
3. Zorg ervoor dat spelers onmiddellijk de ballen ophalen als ze deze tijdens een training of een wedstrijd het veld uit schiet.

2.     Kleding voor trainers en leiders

Geef zo snel mogelijk je kledingmaten door aan de Kleding Commissie. Er zijn nog jassen op voorraad dus die kunnen al worden gebruikt! Wil je meer weten over de maten of heb je andere vragen, stel deze dan via outfits@sportclubdeventer.nl.

3.     Teamfoto
Komende zaterdag 14 oktober de laatste kans om je team te laten fotograferen door onze huisfotograaf Ronald van Dam. Zorg ervoor dat je team netjes gekleed en de haren gekamd om de foto komt. Speel je een uitwedstrijd, mail dan naar Linda via linda.baart@gmail.com om een afspraak te maken voorafgaande aan je uitwedstrijd.

4.     Kleding
Alle spelers mogen vanaf 14 oktober alleen nog maar in nieuwe tenue spelen. Willen jullie de spelers die nog geen nieuwe kleding hebben, melden dat ze de kleding moeten ruilen. Ze kunnen een afspraak maken via outfits@sportclubdeventer.nl.

5.     Scheidsrechters
Binnenkort starten we met de nieuwe cursus voor het fluiten van jeugdwedstrijden. Per team (vanaf JO13) willen we minimaal 1 speler of ouder hebben die de cursus gaat doen. Graag aanmelden bij bas@van-gils.org.

Een hoop nieuws maar het beste nieuws is dat het seizoen weer is begonnen!

Met sportieve groet, Xylander Kroon
Namens het (jeugd) bestuur