Sportclub Deventer Enquête!

Beste leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, leiders, trainers, vrijwilligers en fans van Sportclub Deventer,

In meer of mindere mate merkbaar wordt er binnen Sportclub gewerkt aan een verbetering van de organisatie. Daar horen vele kleine en grote taken bij die over het algemeen door vrijwilligers (zullen moeten) worden verricht.

Zo worden en/of blijven we die club waarbij we ons allemaal thuis voelen, waar we al beter georganiseerd zullen zijn, waar we met veel lol verblijven en die we met zijn allen draaiende houden!

Om ieders mogelijkheden in kaart te brengen, vragen we nu iedereen die bij Sportclub betrokken is, te klikken op onderstaande link en daarmee de vragenlijst in te vullen.
In 1 gezin kan zo bijv. door de B-speler, vader en moeder de lijst ingevuld worden. Jonger dan C verwachten we niet dat jeugdspelers de lijst zullen invullen. Ook degene die al actief is binnen Sportclub wordt uitgenodigd de enquête in te vullen.
De link naar de vragenlijst zal ook via een nieuwsbericht op de website beschikbaar zijn.

Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Je kunt nu direct doorklikken, maar dat ook later doen; graag uiterlijk 10 april a.s!
Vergeet niet om via de knop je antwoorden aan het eind ook echt te versturen!

Klik nu op deze link:
Vragenlijst Sportclub Deventer

NB. Het kan zijn dat je dit bericht meer dan 1 keer ontvangt doordat je het bericht via verschillende kanalen krijgt doorgestuurd. Je hoeft het uiteraard maar 1x in te vullen.

Met dank voor het invullen alvast en sportieve groet,

Sportclub Deventer
De Vrijwilligerscommissie