Sportclub Deventer en FC RDC gaan samen Oldstars voetbal aanbieden

Beste Sportclub Deventer leden,

Sportclub Deventer en FC RDC gaan samen Oldstars voetbal aanbieden. Vanaf woensdag 1 februari a.s. kunt u gratis kennismaken met deze nieuwe vorm van voetbal speciaal voor 60-plussers.

Elke woensdagmiddag (tot en met eind mei) beginnen de voetballiefhebbers met een toto en worden de wedstrijden van het afgelopen weekend doorgenomen. Dit onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Rond 15.00 wordt er onder leiding van Ruben van Zijl getraind.

Bent u geïnteresseerd of wilt u gewoon een keertje kijken bij Oldstars Voetbal? Kom dan gerust op woensdagmiddag een keer langs om te kijken of mee te spelen.

Locatie:
Sportpark Borgele
FC RDC
Bredenhorst 183, Deventer

Als u vragen heeft of wanneer u zich wil aanmelden, mail dan even naar t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl<t.vanbeek@sportbedrijfdeventer.nl> of bel naar 0570-503930.

Groet,

Namens Sportclub Deventer en FC RDC,