Sportclub Deventer D1 winnaar Voetbal Talenten Toernooi Oost-Nederland

Zaterdag 24 oktober is de D1 van Sportclub Deventer districtskampioen geworden van district Oost-Nederland op het Voetbal Talenten Toernooi welke gehouden werd bij VV Holten. Nadat de 3 poulewedstrijden gewonnen werden van VIOD (1-0), DVOL (3-0) en De Zweef (1-0) werd in de kwartfinale PAX verslagen met maar liefst 8-0. In de halve finale werd met 1-0 gewonnen van gastheer VV Holten. In de finale moest Sportclub Deventer D1 het opnemen tegen Lelystad D1. In het 1e gedeelte van de wedstrijd kwam Sportclub nog achter met 1-0 maar uiteindelijk werd de finale toch terecht gewonnen met 2-1.
Doordat Sportclub Deventer D1 winnaar is geworden van district Oost-Nederland mogen zij deelnemen aan het NK dat gehouden wordt op zaterdag 28 mei te Dordrecht.

D1
Op de foto de spelers; Jelle Geenen, Michelle Beeren, Seb Moody, Jamie Souilljee, Montana Maatman, Sofian Jabir, Stan Berends, Luuk Brouwer, Tijn Vegelin, Nigel Jongsma, Dexter Verdonk, Aaron van der Vegt en Stef Hagen. Trainers Leo van der Vegt en Sander Jongsma.