Sponsorloop : Zaterdag 22 oktober a.s. (alle jeugdteams)

Zaterdagochtend 22 oktober zal het vanaf 9.30 uur een drukte van belang zijn bij Sportclub Deventer. Onze jeugd loopt zich die dag de benen uit het lijf om zoveel mogelijk geld op te halen tijdens een heuse ‘lopathon’.

Doel

De opbrengst zal gebruikt worden om onze kleedkamerfaciliteiten uit te breiden. Daar is geld voor nodig, veel geld!

Vanaf begin oktober gaan de spelers sponsoren werven. Het formulier hiervoor ontvangen zij van hun eigen trainer/leider.

Prijzen

brazucaDe jeugdleden zélf kunnen ook iets ‘verdienen’!Diegenen die het hoogste bedrag bij elkaar gelopen hebben maken kans op mooie prijzen !!!! Daarnaast wordt onder de DEELNEMERS een gloednieuwe OXBOARD verloot !!!!!!!

oxboard

Voor het jeugdlid dat het allerhoogste totaalbedrag bijeenloopt, zijn

2 VIP kaarten voor de IJsselderby   PEC – Go Ahead Eagles

op 30 oktober 2016 te verdienen!!!

pecgae

Tijden

De exacte tijden etc. waarop iedereen wordt verwacht die ochtend volgen per mail via de leider/trainer van het team.