Sponsoring & PR

Wil je ook op de één of andere manier onze club sponsoren? Mail ons dan onder sportclubdeventersponsor@gmail.com

Sponsorcommissie in nieuwe samenstelling weer volop actief!

Sinds september 2015 is er een nieuwe samenstelling van de sponsorcommissie.

Agnes Grobbe en Micha te Wieske zijn enthousiast gestart samen met de oud commissie leden Rudy Verbeek en Henk Geerlink. Wij danken onze oud commissie leden Suzanne Moerman, Max Olthof en Paul Gerritsen voor alle goede acties uit de afgelopen 3 jaar. Drie jaren die vooral in het teken stonden om het nieuwe sportpark te voorzien van nieuwe bordsponsoren, zodat het hoofdveld een positieve uitstraling biedt voor onze club. Daarnaast is de gehele sponsoradministratie gedigitaliseerd en administratief goed vastgelegd. Ook organiseerden we een drietal activiteiten voor onze sponsoren om de binding met Sportclub te vergroten.

Met de nieuwe leden gaan we door op de ingeslagen weg, aangevuld met een aantal nieuwe activiteiten voor sponsoren en potentiele sponsoren, om de binding met de club te verstevigen. Ook denken wij aan acties, waarbij we onze leden gaan wijzen op de sponsoren, middels bepaalde voordelen.

Daarnaast heeft het sponsorbeleid onze aandacht. In samenspraak met het Bestuur is het sponsorbeleid binnen Sportclub Deventer in hoofdlijnen bepaald en vastgelegd (zie sponsorbeleid). Hiermee wordt voor de leden en het Bestuur van Sportclub Deventer een duidelijke richtlijn gegeven bij het werven van sponsoren.

Want een ieder binnen Sportclub Deventer kan een bijdrage leveren bij het verwerven van sponsoren. Denk aan (netwerk)kontakten, lokale MKB-bedrijven waar je regelmatig komt, maar ook aan de Eigen Ondernemers binnen Sportclub. Daar hebben we er veel van!

Veel van de huidige sponsoren van Sportclub zijn een overeenkomst aangegaan, niet alleen om hun eigen naamsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid te vergroten, maar vooral ook omdat ze Sportclub Deventer en haar leden een warm hart toedragen.

Sponsoring is voor Sportclub Deventer van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de club onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van het Sportpark Zandweerd, de club en haar leden ten goede.

Een levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen Sportclub.

Een nieuw en actueel overzicht van de verschillende sponsorvarianten verschijnt binnenkort op de website. Tot die tijd zijn de informatiebrochures over sponsoring verkrijgbaar aan de bar in het clubhuis.

Indien je als (potentiele) sponsor een voorstel hebt, kunt je dit te allen tijde bespreekbaar maken met de leden van de Sponsorcommissie. Leden die potentiele sponsoren kunnen introduceren zijn we zeer erkentelijk, laat het vooral horen aan ons!

Wij zijn bereikbaar via het emailadres: sportclubdeventersponsor@gmail.com

Namens Agnes, Micha en Rudy en ondergetekende dank voor jullie tijd, om kennis te nemen van onze activiteiten voor Sportclub Deventer.

 

Henk Geerlink

Voorzitter Sponsorcommissie

 

Het jaarplan van de Sponsorcommissie:

OCD reklame                                           ocd banner

OCD Opleidingen is een kleinschalige organisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van opleiding en training voor grote bedrijven en haar medewerkers!

Wij verzorgen trainingen en opleidingen. Van een individueel traject tot een systeemtraining voor 2000 medewerkers.

Vanuit een breed netwerk hebben wij altijd de juiste kennis in huis om u te adviseren. Voor een kleine opdracht of voor detachering voor lange tijd.

Trainingsmateriaal, boeken of E-learning. Wij ontwikkelen materiaal op maat in verschillende vormen en uitvoeringen. Van boek tot Scorm.

 

Bezoek:               www.ocdopleidingen.nl

Mail:                     info@ocdopleidingen.nl

Bel:                        0570 629682

 

Staat van dienst2Staatvandienst creëert nieuwe mogelijkheden voor werk!

Staatvandienst begeleidt werkzoekende en verzuimende werknemers op weg naar nieuw, passend en duurzaam werk.

Staatvandienst is een landelijke re-integratie & outplacement organisatie, met een sterke regionale focus op de arbeidsmarkt. De consultants van Staatvandienst werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid is hoog.

Staatvandienst werkt in opdracht van UWV WERKbedrijf, gemeenten, werkgevers en inkomensverzekeraars. Samen maken wij er werk van.

Staat van dienst1

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Kijk verder op onze website of neem direct contact met ons op via info@staatvandienst.com .

voetbal SVD

 

 

vischpoorte

Een prachtig hotel in hartje Deventer en we liggen direct aan de IJssel. We beschikken over 2 B&B’s,  4 grote familie appartementen en 4 éen- en tweepersoonskamers. Bijna alle kamers/appartementen beschikken over een complete keuken en zijn zeer geschikt voor lange verblijven. 

                     Hotel de Vischpoorte

We liggen direct aan de IJssel en de meeste kamers hebben een gedeeltelijk of geheel uitzicht over de IJssel. Het hotel is een rijksmonument en gasten vinden het een belevenis om in het hotel te overnachten. Bijzonder aan ons hotel is dat alle kamers verschillend zijn en we nodigen u van harte uit om zelf uw “voorkeurskamer” te bepalen. We beschikken over een eigen parkeergarage bij het hotel en u kunt bij ons ontbijten.

Hotel de Vischpoorte
Nieuwe Markt 40
7411 PC Deventer

Voor informatie en reserveringen kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken van 10.00 uur tot 22.00 uur.

tel:   0570-642144
fax:  0570-612025
e-mail:   info@vischpoorte.nl
website: www.vischpoorte.nl

 

 

cava andalusie logo kleinprintje

Tapas hebben de laatste tien jaar de wereld veroverd.

Vanuit hun Spaanse thuisbasis prikkelen ze tegenwoordig de smaakpapillen van iedereen die bij een glas wijn een royaal hapje wil eten.

Pittige smaken, sterke contrasten, ruime hoeveelheden virgen olijfolie en een geobsedeerd gebruik van bacalao (zoute vis) en rauwe ham zijn een paar kenmerken van echte Spaanse tapas.

Cava Andalusie heeft een selectie gemaakt uit deze keuken en laat u meegenieten van deze aloude Spaanse traditie. Varieer, combineer en geniet van het heerlijke assortiment dat onze keuken voor u heeft samengesteld.

 

  • Polstraat 78
  • 7411 KC Deventer
Telefoonnummer 0570 672 257
E-mailadres info@cava-andalusie.nl
Website http://www.cava-andalusie.nl/

 

 

 

 

logo Royal

Nieuwe sponsor Hotel Royal. Het hotel is gevestigd in een authentiek pand uit 1751 waar veel karakteristieke elementen uit die tijd nog aan

wezig zijn. Midden in het hartje centrum en op het mooiste plein van Nederland, met alle faciliteiten wat Deventer biedt op loopafstand. Het hotel bevat 20 ruime kamers, een uitstekend restaurant en een grandcafé.

 

 

Nieuwe sponsorcommissie

20130116_212431

Sinds 26 september 2012 is er een nieuwe sponsorcommissie. Suzanne Moerman,Rudy verbeek,Henk Geerlink,Max Olthof en Paul Gerritsen hebben de taken van Ruben Mekenkamp en Thomas Ganzevles overgenomen.

Als nieuwe sponsorcommissie gaan wij proberen onze motivatie waar te maken;het realiseren meer sponsoren en meer geld. We gaan zo snel mogelijk starten met het inventariseren van alle sponsoren en sponsormogelijkheden. We gaan dit seizoen ook beleid schrijven, nieuwe sponsormogelijkheden bedenken en nieuwe sponsoren benaderen. De inventarisatie vormt daar uiteraard de basis voor.

Een ander doel van ons als nieuwe sponsorcommissie is sponsorbehoud en het tonen van onze waardering voor de sponsoren. Bedrijven bedanken voor hun bijdrage door een of twee keer per jaar een sponsorbijeenkomst te houden bijvoorbeeld in combinatie met een uitnodiging om een wedstrijd te bezoeken van ons eerste team op een zondagmiddag.

De sponsorcommissie zal zich zeker nadrukkelijker manifesteren . Sponsoren zijn ontzettend belangrijk voor de vereniging waarbij het logisch is hier meer professioneel mee om te gaan.

Zeker in deze economisch slechte tijd zal het best hard werken zijn voor ons om sponsoren te enthousiasmeren voor onze vereniging. Via persoonlijk contact gaan we hier ons best voor doen.

Voor degene die als sponsor betrokken willen zijn bij onze vereniging zijn sponsorpakketten samengesteld. Sponsorpakketten die aansluiten bij de wensen van de huidige, maar ook zeker toekomstige sponsoren. De samenstelling van de nieuwe sponsorpakketten is bijna gereed en zullen we zeer binnenkort op de website plaatsen. Bent je al belangstellend, neem dan direct kontakt met ons op via ons emailadres. Dan informeren we je z.s.m. over de mogelijkheden!

Wij kunnen de hulp van onze leden daarbij ook goed gebruiken. Ben je zelf ondernemer, of zitten er ondernemers in je familie- en vriendenkring, misschien heb je een werkgever die bereid is om bij te dragen aan Sportclub Deventer? Laat het ons weten en wij gaan er, eventueel samen met jou, mee aan de slag! Neem contact met ons op via email
sportclubdeventersponsor@gmail.com

Sponsorcommissie