Sponsorcommissie zoekt jou!

De sponsorcommissie van Sportclub Deventer is een commissie die veel achter de schermen actief is, maar wel een stille kracht is binnen SCD. De contracten die de sponsorcommissie afsluit, leveren een belangrijke bijdrage aan een financieel gezonde Sportclub Deventer. Dit uit zich heel concreet op de shirts en tenues van onze spelers/speelsters, maar zeker ook door de toename van het aantal sponsorborden langs het hoofdveld. Wij gaan achter leads aan om sponsoren “binnen te halen” en gebruiken ook ons eigen netwerk.  Je hoeft hierbij echt niet aan harde, koude acquisitie te denken, maar gewoon je oren en ogen ophouden levert al heel veel op. Daarnaast organiseert de sponsorcommissie een aantal keren per jaar activiteiten voor de sponsoren, onder het genot van een hapje en drankje, om het contact met elkaar warm te houden!

Alleen… onze commissie is momenteel wat dunnetjes bezaaid; Henk Geerlink (voorzitter), Micha te Wieske en  Agnes Grobbe. Om onze activiteiten minstens zo goed voort te kunnen zetten, zijn wij dus op zoek naar jou! We zijn op zoek naar 2 nieuwe leden en het is een pré als je ook nog eens blij wordt van het bijhouden van een goede administratie.

Wat verwachten we van je?

• Bereidheid om ongeveer 6 keer per jaar te vergaderen
  • Bereidheid om mee te denken en helpen met activiteiten
  • Bereidheid om je netwerk in te zetten en mogelijkheden voor sponsoring van Sportclub Deventer aan te boren/op te pakken

Wat je terugkrijgt is een leuke, gemotiveerde commissie die zich graag inzet voor Sportclub Deventer op allerlei gebied van sponsoring. Dus… wil je je aanmelden of graag eerst nog meer weten, neem dan gerust contact met ons op of schiet ons eens aan! We zijn bereikbaar via:

sportclubdeventersponsor@gmail.com of 06 – 51 69 97 45 (Henk Geerlink).

Met sportieve groet,

Henk Geerlink, Micha te Wieske en Agnes Grobbe.