SLOPEN!!!

Mannen en vrouwen,

Nu de uitbouw aan ons clubgebouw zo goed als gereed is willen wij graag de werkzaamheden naar binnen verleggen.

We beginnen hierbij met het nodige sloop en sjouwwerk t.p.v. de oude toiletten, bergingen, kantine etc.

Hiertoe wil ik jullie willen vragen om je tijdens de kerstvakantie in te zetten voor onze club.

Het gaat om maandagochtend 23 en dinsdagochtend 24 december, aanvangstijd 9.00uur.

Willen jullie allen je eigen gereedschap meenemen?

Wij hebben nodig: kruiwagens, scheppen, mokers, beitels, schroevendraaiers, hamers, verschillende tangen, zagen, slijptollen, etc.

Tevens willen we het weekend (28+29 december) tussen kerst en oud&nieuw zorgen dat al het sloopwerk af komt zodat we na de kerstvakantie weer kunnen opbouwen.

Ook daarbij zijn veel vrijwilligers nodig, maar info over de verdere planning volgt!

Hartelijke groeten,

Gerard van der Struik