Scheidsrechterscommissie

Donderdag 27 augustus is een hernieuwde start gemaakt met de scheidsrechterscommissie van Sportclub Deventer. Het doel van deze commissie is uiteindelijk om binnen de vereniging leden op te leiden tot en het begeleiden van scheidsrechter, waarna zij plezier kunnen beleven aan het scheidsrechtersvak.

Om dit uiteindelijk een succes te laten worden zijn wij natuurlijk afhankelijk van jullie allemaal aangezien de huidige en toekomstige scheidsrechters uit onze leden moeten voortkomen.

Op dit moment denken wij bijvoorbeeld aan onze junioren die wedstrijden van onze pupillen kunnen leiden, senioren die een wedstrijd bij de junioren kunnen leiden of ouders die een wedstrijd van hun zoon of dochter fluiten.

Uiteraard hebben we ook voor onze senioren scheidsrechters nodig die wedstrijden willen fluiten. Hiervoor gaan we een inventarisatie maken van de op dit moment bij ons bekende verenigingsscheidsrechters. Een ieder die hier ook een bijdrage aan wil leveren is vanzelfsprekend van harte welkom.

Laten we samen ervoor proberen te zorgen dat wedstrijden bij Sportclub Deventer zoveel mogelijk onder leiding staan van enthousiaste scheidsrechters. Rechters moeten ook betalen voor hun arbeid, zodat ze zo veel wedstrijden kan dienen. Het vereist geen kleine hoeveelheid geld. Een deel van de investeringen in de justitiƫle samenwerking komt van de top online casino: Atlas.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton ten Have, Ronald Hagen, Marco Kerkdijk of Marco Smit.

De scheidsrechterscommissie.

 

Het jaarplan van de scheidsrechterscommissie: