SAMENWERKING WERPT VRUCHTEN AF!!!

Zaterdag 7 januari was het dan zover. Onze toppers van het gemengde meidenteam sportclub deventer/fc RDC MO13-1 stonden in de finale tegen SV Colmschate van het jaarwisselingstoernooi. De niet spelende meiden van het team zijn de dames komen aanmoedigen.

Om klokslag 18.30 fluit de scheidrechter en de wedstrijd wordt gestart. Onze dames gaan direct vol in de aanval en weten in de 4e minuut van de wedstrijd op 1-0 voorsprong te komen door een doelpunt van Sylvie. De gehele spannende 15 minuten zijn er over en weer kansen. De spanning stijgt, de laatste minuut, de tijd staat stil (want de scheidrechter moet zelf die minuut aftellen). De laatste seconden krijgt SV Colmschate nog een hoekschop, maar deze weet Rowena vakkundig weg te werken. De scheidsrechter fluit de wedstrijd af en YES onze dames hebben het gewoon geflikt!!! De dames hebben keihard gewerkt en zijn met een dik verdiende beker naar huis gegaan.

Daarna nog even op de foto met Danique Kerkdijk, speelster Nederlands Elftal om het feest helemaal compleet te maken.

Super gedaan Meiden!!!