Prijswinnaars Sponsorloop

Nu het geld zo goed als binnen is, kunnen we de balans opmaken en de winnaars van de prijzen bekendmaken.

Wat hebben jullie allemaal goed je best gedaan en wat zijn er mooie bedragen bijeen gelopen.

Alle deelnemers hebben, in de vorm van een vaantje, een mooie blijvende herinnering ontvangen.

Maar waar heel veel kinderen al een tijdje op wachten, maken we nu bekend. De prijswinnaars zijn:

• A-C        Aanmoedigingsprijs: Jeroen Kok
  • A-C        Brazuca wedstrijdbal: Mika Schwartz
  • D            Wedstrijdtenue topclub naar keuze: Luca Peters
  • E             Wedstrijdtenue topclub naar keuze: Valentijn Pesman
  • F             Wedstrijdtenue topclub naar keuze: Melle de Beer

Er was één jongen die de kroon spande en zich flink heeft ingespannen om als VIP-gast onthaald te worden bij PEC-Go Ahead Eagles.

Roan Koekkoek kan deze IJsselderby, samen met zijn moeder, van dichtbij meemaken.

We willen de prijswinnaars vragen om per mail contact op te nemen met Ronald Hagen op r-hagen@home.nl.

Namens Sportclub Deventer willen we alle deelnemers hartelijk bedanken.

De uitreiking van de prijzen zal binnenkort plaatsvinden. Hierover later meer.