Pizzabezorger de weg kwijt?

Woensdag avond iets na 6 uur is een verdwaasde pizzabezorger gezien op het terrein van Sportclub Deventer.

Omstanders hebben opgemerkt dat een man met een rood wit overhemd met een verdachte handeling een stapel kartonnen platte dozen overhandigd kreeg. De man snelde daarna de kantine in.
Daar aangekomen vielen 10 hongerige E3 voetballers hem aan.
De man kon maar ternauwernood gered worden door de voorzitter.

Nee, gelukkig betreft het hier de inlossing van de belofte van Henk Heusinkveld, die samen met mij de E3 heeft begeleid.
Henk riep na de eerste wedstrijd die in een 4-4 was geëindigd dat hij op Pizza zou trakteren als deze ‘knuppels’ kampioen zouden worden.
Nou, dat hebben deze ‘knuppels’ goed onthouden.
Ze hebben bijna alle wedstrijden gewonnen en kampioen geworden!!!
Met trots kwamen ze de beker ophalen die door onze voorzitter Robert Berends werd uitgedeeld. Bij deze dank aan het (jeugd)bestuur voor de aanwezigheid en het beschikbaar stellen van de bekers. Ook Okke en Milan kregen een beker als dank voor hun enorme inzet als (hulp)trainers. Na het eten van de pizza’s en pannenkoek hebben de jongens natuurlijk nog even lekker een partijtje gevoetbald.

Graag wil ik Xylander, Frank, Meindert en Arend bedanken voor alle hulp met het begeleiden van de jongens vanuit Sportclub.

Natuurlijk ook dank aan de ouders voor het juichen en vervoer, Pim voor het fluiten van thuiswedstrijden en eenieder die geholpen heeft.
En een speciaal bedankt voor Okke en Milan.

Maar de grootste prestatie is door de de mannen zelf en de felicitaties gaan daarom naar:

De voetballers van de E3!