Outfitscommissie

De bestelling, uitgifte, inname van clubkleding is in handen van de Outfitscommissie. Ook de bestelling en uitgifte van trainingspakken (meestal 1x per seizoen) gaan via deze commissie.

De Outfitscommissie zal op de site de data en tijden bekend maken wanneer ze in het clubhuis beschikbaar zijn om shirts, broeken en (kapotte) kousen om te ruilen of trainingspakken uit te geven.
Uitgifte van nieuwe tenues aan de leider van een team voor een nieuw lid is dan ook mogelijk. Wanneer er weer trainingspakken besteld kunnen worden, wordt dat per mail aan de leiders en via een nieuwsbericht op de site bekend gemaakt.

Wanneer er geen uitgifte-/ruilmomenten gepland zijn of je een vraag hebt, kun je je (aan)vraag mailen naar outfits@sportclubdeventer.nl en zo een nadere afspraak maken.

TENUE BIJ NIEUW LIDMAATSCHAP
Wanneer je nieuw lid bent, wanneer je formeel ingeschreven bent, regelt je leider je outfit bij de Outfitscommissie. In overleg met je leider haalt hij/zij of jijzelf je tenue op bij Outfitcommissie. Wanneer dat kan, laat de Outfitcommissie weten op deze pagina.

TENUE BIJ OPZEGGEN
Wanneer je stopt, lever je je volledige, gewassen, tenue zsm in bij je leider. Het is een voorwaarde voor het kunnen uitschrijven of overschrijven.

RUILEN SHIRT, BROEK, KOUSEN EN TRAININGSPAKKEN OPHALEN
De Outfitcommissie is op vaste momenten (zie melding bovenaan deze pagina) in het Clubhuis beschikbaar om shirts, broeken en (kapotte) kousen om te ruilen.
Hou er rekening mee, dat wanneer je niets in kunt ruilen, er een vergoeding wordt gevraagd.
Ook zijn de bestelde trainingspakken tegen contante (liefst gepaste) betaling op te halen. €44,- voor junior- en €47,- voor seniormaten.

LET OP! De spelregels zijn dat je het oude tenue meeneemt om te kunnen ruilen naar een andere maat. Dit geldt ook voor kapotte kousen, etc.

En ben je een nieuwe speler, dan moet jouw leider/trainer een mail sturen om het tenue aan te vragen.

Alle (aan)vragen graag via:

outfits@sportclubdeventer.nl

Commissieleden:

Het jaarplan voor de Materiaal- en Outfitscommissie: