Oproep voor A, B, C, en D, spelers Sportclub!

Beste A, B, C en D spelers van Sportclub Deventer

Het clubhuis van Sportclub Deventer is de afgelopen periode  flink vernieuwd.  De basis staat nu qua bar en meubilair.

Nu komt het nog aan op de finishing touch!

Graag willen we van jullie, als  ‘oudere jeugd’ binnen Sportclub ideeën horen hoe we het clubhuis voor jullie nóg aantrekkelijker kunnen maken zodat jullie voor of na een wedstrijd met je teamgenoten nog even gezellig kunnen voor- of nabeschouwen ……..  of gewoon lekker chillen natuurlijk !

Dus wat zouden jullie nog graag veranderd/toegevoegd zien worden in het clubhuis, waardoor het daar voor jullie nóg gezelliger wordt.

Je kunt dan denken aan zaken qua inrichting,  dingen om te dóen,  misschien kan het assortiment in de kantine worden aangevuld met iets wat jullie heel lekker vinden …..  ..   enz. enz.

Je kunt je ideeën/tips/suggesties sturen naar  :  clubhuiscie@sportclubdeventer.nl.

We zijn erg benieuwd !!!

Wie weet zie jij binnenkort jouw idee terug in de kantine!!!

Met vriendelijke groet,

De Clubhuiscommissie