Nieuws van de Outfitscommissie

NIEUWS VAN DE OUTFITSCOMMISSIE
Over: uitgifte-/ruilmomenten en voorraad bijna helemaal op orde!

TENUE BIJ NIEUW LIDMAATSCHAP
Wanneer je nieuw lid bent, wanneer je formeel ingeschreven bent, regelt je leider je outfit bij de Outfitscommissie. In overleg met je leider haalt hij/zij of jijzelf je tenue op bij Outfitcommissie. Wanneer dat kan, laat de Outfitcommissie weten op hun pagina Outfitscommissie

TENUE BIJ OPZEGGEN
Wanneer je stopt, lever je je volledige, gewassen, tenue zsm in bij je leider. Het is een voorwaarde voor het kunnen uitschrijven of overschrijven.

RUILEN SHIRT, BROEK, KOUSEN EN TRAININGSPAKKEN OPHALEN
De Outfitcommissie zal in februari elke dinsdag- en woensdagavond van 18-20u in het Clubhuis beschikbaar zijn om shirts, broeken en (kapotte) kousen om te ruilen.
Hou er rekening mee, dat wanneer je niets in kunt ruilen, er een vergoeding wordt gevraagd.
Ook zijn de bestelde trainingspakken tegen contante (liefst gepaste) betaling op te halen. €30,- voor junior- en €37,50 voor seniormaten.

Na februari zal de Outfitcommissie via hun pagina Outfitscommissie nieuwe tijden laten weten wanneer er tenues opgehaald of geruild kunnen worden.

NB de bestelde shirts zijn onlangs binnen gekomen. De voorraad van keeperskleding is helaas nog niet geheel op orde, vanwege leveranciersproblematiek. Mail of vraag ons over de mogelijkheden.

Mochten er vragen zijn dan kun je deze stellen via mail naar het welbekende mailadres: outfits@sportclubdeventer.nl
Alvast bedankt voor de medewerking!

Met sportieve groet,
Marion en Tamara