Nieuwe tenues voor de Jeugd seizoen 2017/2018. Met dank aan de Jeugdsponsoren!

Het aankomende seizoen krijgen alle jeugdspelers een nieuw tenue. De huidige sponsorcontracten liepen af en we zijn verheugd te melden dat SC Deventer opnieuw enthousiaste shirtsponsors heeft gevonden voor meerdere jaren commitment aan de jeugd van SC Deventer !!
Autobedrijf Slagter zal het huidige sponsorschap voortzetten. Dit geldt tevens voor Buitink Sport & Hummel. Zij hebben het nieuwe tenue in samenwerking met ons ontworpen en gaan deze aanleveren.
Ook verwelkomen wij een nieuwe shirtsponsor: Staatvandienst.
Staatvandienst is een landelijke organisatie voor reintegratie, outplacement & loopbaandvies, met het hoofdkantoor in Deventer .
Wij danken onze sponsors hartelijk voor hun enthousiaste bijdrage.

Onlangs was een afvaardiging van het Bestuur (Robert Berends), de Outfitcommissie (Arina Smies) en de Sponsorcommissie (Henk Geerlink) van Sportclub Deventer uitgenodigd bij Hummel in Deventer.
Bijgaande foto verwijst naar een inspirende ochtend samen met Rob Peters van Buitink Sport en Jasper Groeneveld van Hummel/Deventrade.

Jeugdsponsoren vanaf seizoen 2017/2018:

Buitink Sport                         www.sport2000.nl/nl/pages/sport-2000-buitink-deventer

Autobedrijf Slagter               www.ad-autobedrijfslagter.nl

Staatvandienst                      www.staatvandienst.nl