mogelijkheid voor inschrijven, uitschrijven en overschrijven op 1 juni en op 15 juni in het clubhuis

 

Belangrijk bericht van het bestuur aan alle spelers en ouders van jeugdspelers
 
Betreft:  mogelijkheid voor inschrijven, uitschrijven en overschrijven op 1 juni en op 15 juni in het clubhuis

Beste spelers en ouders/verzorgers van jeugdspelers, 

Het einde van het seizoen is in zicht.  Ook is de tijd aangebroken dat kan worden ingeschreven, uitgeschreven of de overstap naar een andere club kan worden gemaakt. 

Speciale avonden voor inschrijven, uitschrijven en overschrijven op 1 juni en op 15 juni 

Op 1 juni en 15 juni 2017 worden er avonden georganiseerd waarop spelers zich kunnen inschrijven, uitschrijven of overschrijven in ons clubhuis.

Jeugdleden tussen 18:30 uur en 21:00 uur

Senioren tussen 20:00 uur en 21:00 uur

Om te kunnen uitschrijven van voetbal of overschrijven naar een andere voetbalclub moet aan de onderstaande voorwaarden worden voldaan:

  • voldoen van financiële verplichtingen
  • inleveren van het tenue

Op 1 juni en op 15 juni  zijn de penningmeester en de kledingcommissie aanwezig in ons clubhuis om de financiële gegevens te controleren en de tenues in te nemen.

 Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat spelers zich bij de trainer of leider afmelden. Iedereen die zich afmeldt bij de ledenadministratie wordt uitgeschreven. Een afmelding bij een trainer of leider is geen afmelding. Afspraken maken met de ledenadministratie kan via het mailadres: ledenadministratie@sportclubdeventer.nl

Ook het inleveren van de tenues kan alleen op 1 of 15 juni 2017 of door een afspraak te maken met de kledingcommissie via het mailadres outfits@sportclubdeventer.nl

De tenues mogen niet worden ingenomen door de trainer of leider of worden afgegeven aan de bar in het clubhuis. Het is namelijk te vaak voorgekomen dat tenues zoek raken.

Iedereen die zich niet vόόr 1 juli 2017 uitschrijft, blijft lid van Sportclub Deventer en contributie-plichtig.