meiden

Steeds meer verenigingen hebben ook vrouwen en meisjes die lid zijn. Terecht! Want voetbal is leuk voor iedereen. Als je lid bent van een voetbalvereniging train je 1 of 2 keer per week met je team en speel je in het weekend een echte wedstrijd.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan speel je in één competitie met jongens én meisjes. Daarna kun je tot je 18e gemengd voetbal blijven spelen als je dat wilt. Je wordt in ieder geval altijd ingedeeld in een team naar leeftijd, niveau en ambitie.

PosterMeiden

Het gaat goed met meisjes- en vrouwenvoetbal. Wist jij dat er in Nederland al meer dan honderdzevenduizend vrouwen en meiden lid zijn van een voetbalvereniging? En nog steeds worden dat er elk jaar meer!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle meiden die meedoen aan schoolvoetbal of wel eens voetballen in de buurt. Of je nou piepjong bent of al (bijna) volwassen, jongen of meisje, super sportief of vooral op zoek naar gezelligheid. Het maakt niet uit, voetbal is geschikt voor iedereen. Probeer het gewoon een keertje uit!