Meiden MC1 kampioen!!!

De meiden van MC1 hebben een unieke prestatie geleverd. Voor het eerst in de clubhistorie van Sportclub Deventer is een meiden team kampioen geworden. Zaterdag 5 december was de dag dat het moest gebeuren. De tegenstander was Blauw Wit uit Holten, een ploeg die te kloppen was. Maar je weet het nooit. De meiden waren allemaal een beetje gespannen. Onder leiding van een zeer ervaren scheidsrechter en onder toeziend oog van het talrijke publiek met toeters, spandoeken en vuurwerk gingen we van start. De zenuwen waren snel verdwenen en de meiden denderden over Blauw Wit heen. Uitslag 10-0. We waren de terechte kampioenen. Het vuurwerk barstte los en de (kinder) champagne vloeide rijkelijk.

Het was een fantastisch seizoen, ongeslagen kampioen geworden en nu een klasse hoger voetballen.

Namens de meiden en leiding iedereen bedankt voor de steun en inzet voor dit team