Mededeling omtrent gebruik Kleedkamers

Omdat onze club in korte tijd erg gegroeid is hebben we helaas te maken met onvoldoende kleedkamer faciliteiten.

We hebben een structurele oplossing gevonden door:

Gebruik te maken van de kleedkamers en velden van Sallandia

De lockers in gebruik te nemen;

·         Op het schema van veld- en kleedkamerindeling die voor zaterdag op de website zal worden geplaatst wordt duidelijk welke teams een locker toegewezen hebben gekregen

·         Teams zonder locker ruimen hun kleding op voordat ze het veld opgaan. Alle kleding in tassen en tassen bij elkaar in een hoek van de kleedkamer. Op deze manier laten we de kleedkamers zoveel mogelijk opgeruimd achter voor de volgende team(s).

·         Zowel kleedkamers als lockers kunnen niet op slot. Laat waardevolle spullen niet achter.

·         Deze werkwijze geldt ook voor onze gasten.

Fijne wedstrijd en we begeleiden onze gasten uiteraard goed aanstaande zaterdag.