Lid worden

Sportclub Deventer is een populaire voetbalvereniging in Deventer waar respect voor elkaar, plezier in de sport en saamhorigheid centraal staan. Maar ook een gezonde vereniging als Sportclub Deventer kan altijd nieuwe leden gebruiken. We zijn dan ook blij met elk nieuw lid en zeker ook met jou, voor welk team jij je ook aanmeldt.

Ook mensen die niet kunnen of willen voetballen kunnen toch, indien zij de club een warm hart toedragen of gewoon willen steunen, lid worden van Sportclub Deventer. Je wordt dan een niet-spelend lid.

Tenue
Iedereen krijgt een voetbalshirt, een witte broek, rode kousen met een witte boord van de club in bruikleen. Andere kleding zoals een trainingspak, voetbalschoenen en scheenbeschermers die je zelf aan te schaffen.