Kampioenen!

Eén gelijkspel, en verder alles gewonnen. Zowel Colmschate JO11-5 als Sportclub Deventer JO11-4 zijn met dit mooie resultaat kampioen geworden. Twee kampioenen in één competitie, want op deze leeftijd geeft het doelsaldo nog niet de doorslag.

De beslissende wedstrijd werd gespeeld op woensdagavond 14 december. Echt spannend werd het niet (9-1 gewonnen), maar we hebben een paar mooie acties en goals gezien. De harde kern van supporters (vaders, moeders, verdere familie) werd deze avond aangevuld door een eigen sfeerteam, met het nodige vuurwerk. Dit soort supporters kan iedere club goed gebruiken!

Na de winterstop spelen de jongens in de derde klasse. Dat zal de nodige uitdaging geven, maar we vertrouwen er op dat deze jongens daardoor een nog beter team gaan worden!

kampioensfoto