Jumbo actie: Spek de Kas

Hallo Jumbo!!

Van 24 februari tot en met 17 april kan Sportclub Deventer scoren bij Jumbo Eddie Dijkman!

Hoe?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen, krijg je een voucher die je aan onze club kunt doneren.

De voucher scan je in de zuil die in de winkel staat en dan doneer je uiteraard aan onze eigen club.

Want… we kunnen altijd extra euro’s gebruiken om het sporten, de faciliteiten en activiteiten binnen onze club nog leuker en beter te maken!

Dus.. geef het aan je vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurvrouw, buurman en iedereen die je kent, door… Vanaf woensdag 24 februari boodschappen doen bij Jumbo Eddie Dijkman!

Kom van de bank af en scoor ook voor onze club Sportclub Deventer! En wie weet eindigen we straks wel als Jumbo-Kampioen!!

Jumbo Spek de kas actie