Jos Paul nieuwe hoofd jeugdopleiding Sportclub Deventer

Sportclub Deventer heeft een herkenbaar karakter: Gastvrij, Prestatief, Plezierig en Sportief’ waarbij geldt dat er op elk niveau binnen de club evenveel kans is voor elke speler. Samen met het motto van de jeugd: ‘Plezier moet, Prestatie is een keuze’ maakt het succes van Sportclub Deventer. Een goede voetbalopleiding voor de jeugd hoort daarbij en is tegenwoordig essentieel voor een vereniging. Om onze voetbal opleiding te verbeteren is Jos Paul aangesteld als Hoofd Voetbalopleidingen bij Sportclub Deventer.

imageJos Paul is geboren en getogen in Lichtenvoorde en heeft tot zijn 18e gevoetbald bij Longa’30 op het hoogste niveau. Een scheen-, kuitbeen breuk betekende het einde van een mooie voetbalcarrière. Jos heeft sindsdien diverse selectie teams getraind in de Achterhoek o.a. met ondersteuning van de Ajax academie en is trainer bij de Twentse Voetbalschool geweest. Hij is in 2013 gestopt als hoofd jeugdopleiding bij Fc Eibergen aangezien hij bij de KNVB de functie van scout heeft aanvaard.

Ondanks de uitdaging bij de KNVB ligt zijn voldoening bij het opleiden van de jeugd. Sportclub Deventer is blij met de aanstelling van Jos Paul als hoofd jeugdopleiding voor het technische vlak. Zijn aandacht zal niet alleen uitgaan naar de selectieteams maar zeker ook naar de lagere recreatieve teams. Het individu staat bij Jos voorop wat betekent dat iedere speler op zijn of haar eigen niveau hierin wordt begeleid en daardoor beter kan worden wat naadloos past bij het karakter van Sportclub Deventer.

Gezien de geweldige accommodatie die de afgelopen jaren tot stand is gekomen is het nu tijd om duidelijke structuren aan te brengen op het voetbalgebied. Sportclub Deventer heeft met Jos Paul hiervoor alle troeven in handen.