JO9-7 seizoenskampioen

In navolging van de JO9-3 was het zaterdag 26 november dan ook voor de 1e jaars  JO9-7 zover. De jongens riepen al vanaf de eerste wedstrijd, die met ruime cijfers gewonnen werd, “wij worden kampioen!”. Wij als trainers en leiders hebben geprobeerd om ze van deze gedachte af te brengen; wij vonden dit namelijk wel erg voorbarig. Maar naar mate het seizoen vorderde kregen wij steeds meer het gevoel dat de jongens hun uitspraken waar gingen maken. Na een paar wedstrijden gingen de jongens buitengewoon goed overspelen met elkaar, met als gevolg dat ze geen enkele wedstrijd in gevaar kwamen. Wij als trainers en leiders zijn dan ook erg trots op de jongens van de JO9-7 die ongeslagen kampioen zijn geworden met maar liefst 129 doelpunten voor en slechts 6 tegen. Wat kan voetbal toch leuk zijn, zeker als je met elkaar zo’n resultaat  neer kunt zetten!

kampioen

Namens de leiding van de JO9-7 willen wij de jongens nogmaals feliciteren met hun behaalde resultaat en uiteraard gaan onze felicitaties ook uit naar de JO9-3. Op naar het volgende seizoen, wij hebben er nu al zin in.

Esther, Aalbrecht en Hans

Leiding en trainers JO9-7