JO9-3 seizoenskampioen

Zaterdag 26 november was het dan zover voor de meiden en jongens van JO9-3 (F3). Hoewel het al een paar weken in de lucht hing, was het voor de kids toch een opluchting en een beloning voor het harde werken dat ze het kampioenschap te pakken hadden. “En meer dan verdiend!”, zeggen wij als objectieve trainers, coaches en ouders van deze kanjers! Want hoewel een aantal van de wedstrijden met flink doelsaldo gewonnen is, verliep niet iedere wedstrijd even makkelijk. Naarmate het seizoen vordere, zagen we groei bij alle spelers. Steeds meer gingen ze naar elkaar overspelen. De mooiste wedstrijden waren de wedstrijden waarbij ze elkaar echt zagen staan en het sámen deden! Gelukkig waren die momenten er iedere wedstrijd steeds meer.

Wat ons betreft is deze beker dan ook een dikke vette opsteker. Een mooiere stimulans voor de winterstop kan het team niet krijgen. We gaan er dan na de winterstop ook weer met veel plezier tegenaan!

Rob, Bas en Pim

Trainers en leiding JO9-3