Internationaal voetbaltoernooi Sportclub Deventer met buitenlandse debutant ****UPDATE**** Toernooiboekje bijgevoegd

Van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni 2014 organiseert de Deventer voetbalvereniging Sportclub Deventer op haar sportpark De Zandweerd alweer voor de 29e keer op rij het Internationaal Frans Hemmelder Toernooi (FHT) voor eerste elftallen waaraan vele Nederlandse en buitenlandse teams zullen deelnemen. Teams zoals H.U.I.F. uit Denemarken, Torpedo AFC uit Engeland zijn inmiddels vaste waarden en zullen zeker niet ontbreken. .
Voor het eerst in Deventer aanwezig zijn de Noren van Go Ahead Norway.
Via goede contacten is het gelukt om dit team naar Deventer te krijgen.
De organisatie is verheugd, dat zij naast de vaste buitenlandse teams nu ook een nieuwkomer uit het buitenland mag verwelkomen.

Vanuit Nederland zullen (naast gastheer Sportclub Deventer) FC RDC, SK Turkuaz, Koninklijke UD, v.v. Holten en v.v. Albatross deelnemen aan deze editie van het FHT.
Verder zijn er nog deelnemers die hun deelname moeten laten afhangen van het resultaat van de nacompetitie.

Belangrijke doelstelling van het toernooi is dat het een gezellig maar vooral sportief evenement moet zijn. Gezien het niveau van de deelnemers en de ervaringen uit de achtentwintig voorgaande edities is de organisatie er van overtuigd dat het weer een spannend en attractief toernooi zal worden.

Graag wil de toernooi commissie iedereen uitnodigen om vanaf vrijdag 30 mei aanstaande naar sportpark De Zandweerd in Deventer komen. Het toernooi is op alle dagen vrij toegankelijk. Het toernooi zal op vrijdag 30 mei om 20.00 uur worden geopend waarna de openingswedstrijd zal worden gespeeld. Op zaterdag en zondag beginnen de wedstrijden rond 10.00 uur. Op zondagmiddag staan de kruisfinales en finales gepland.

Meer informatie staat op de speciale toernooiwebsite www.fhtdeventer.nl. Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Graag tot ziens op 30, 31 mei of 1 juni bij Sportclub Deventer.

Hieronder vindt u het toernooiboekje
Toernooiboekje_2014

fhtaankonding