Informatie trainingen en werkzaamheden complex

Het leggen van het kunstgras is vandaag (zondag 11 aug.) afgerond. Komende week zal het veld worden gevuld met rubber en wordt de omheining geplaatst. Naar verwachting is het veld het komend weekend klaar.

Het 2e veld en WWV veld zijn opnieuw ingezaaid en kunnen waarschijnlijk tot aan de winterstop niet worden gebruikt. Er wordt uitgeweken naar de velden van CJV. De kleedkamers zijn in de eerste week van september te gebruiken.

Hoe gaan we voorlopig om met trainingen?

Op dit moment hebben we een ½ trainingsveld ter beschikking. Sallandia heeft de andere helft. (voorheen gravelveld. Komende week wordt er getraind door de E1, E2, B1, C1 en A1 en natuurlijk de selectie.

Voorlopig schema is dat maandag en woensdag de E1, E2 en B1 trainen van 18 tot 21 uur en dinsdag en donderdag de A1 en de selectie vanaf 20.30 uur. De C1 traint voorlopig op het tussenveld bij de CJV’ers. De selectie van Sallandia traint op de dinsdag en donderdag 19 uur.

Als beide kunstgrasvelden van Sportclub en Sallandia gebruikt kunnen gaan worden dan zal Sallandia zoveel mogelijk op hun kunstgrasveld gaan trainen echter de verlichting is nog niet aangelegd (ook nog niet op ons veld) dus zullen ze ook nog gebruik gaan maken van het trainingsveld.

Zodra de velden gereed zijn dan gaan we een definitief trainingsschema maken met daarbij een overzicht van welk deel van het veld je gebruik mag maken. Kees Kers gaat dit overzicht maken.

Kleedkamers

Er zijn op dit moment geen mogelijkheden om alle teams gebruik te laten maken van kleedkamers. Er zijn twee kleedkamers vrij gemaakt (voorheen WWV) die beperkt gebruikt kunnen worden.

Ballenhok

Het nieuwe ballenhok zal naar verwachting eind augustus klaar zijn en wordt dan ingericht. De containers die wij in het verleden gebruikten komen te vervallen en er komen afsluitbare stellingen waarin de ballen zitten. De bedoeling is dat na de training de ballen weer worden teruggelegd. Voorlopig staan de ballen nog in het oude ballenhok en de ballen van de junioren nog in de kantine.

Nog even een algemene opmerking

Wil je het opstarten van de training komende week niet op eigen initiatief doen maar overleggen met mij of Kees Kers (kees.kers@concepts.nl) want dan bestaat de kans dat je geen veld hebt om te trainen.

Anton Gouma
Wedstrijdsecretaris jeugd