In memoriam Sonja Baas

Beste allemaal,

Met verbazing en ongeloof hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Sonja Baas.

image

Wij verliezen in Sonja een voetbalmoeder, een vriendin, een betrokken sociaal, positief warm mens, lid van onze activiteitencommissie en bovenal een enthousiaste bevlogen moeder van al onze kinderen op het voetbalkamp. Zij heeft zoveel mooie en kordate voetstappen gezet bij onze vereniging.
Dat juist zij, die zo goed bekend stond bij de mensen om haar heen, niet langer meer in leven is, is voor ons nog moeilijk te bevatten en zal een zwarte schaduw werpen op de aankomende periode. Wij wensen als Sportclub Deventer ons innig medeleven te betuigen aan Max en Sjoerd, Marco, Jeroen, haar familie, vrienden en vele anderen uit haar omgeving en wensen hen veel sterkte toe in de aankomende moeilijke tijd. Sonja werd 44 jaar.

Voor wie een kaart wil sturen of afscheid wil nemen, kan men de kaart sturen of contact leggen met het secretariaat van Sportclub (in lijn met wens van de familie):

Secretariaat Sportclub Deventer, Sportveldenlaan 28, 7412 AZ Deventer,

secretariaat@sportclubdeventer.nl