In Memoriam Bé van Vilsteren

Bedroefd maar met vele mooie herinneringen nemen we afscheid van Bé van Vilsteren. In z’n goede jaren was hij een drijvende kracht binnen onze vereniging. Zo was hij jarenlang leider en grensrechter bij ons 1ste elftal, jeugdsecretaris, penningmeester en mede-organisator van het jeugdkamp. Verder regelde hij in het verleden het rondbrengen van de wekelijkse aanschrijvingen en was hij jaarlijks onze club-Sinterklaas. We zullen vast nog wat vergeten zijn want we konden altijd een beroep op hem doen.

Dit alles deed hij op een positieve manier met veel inzet en enthousiasme. Onvergetelijk zijn z’n optredens tijdens feestavonden waarbij hij het voetbal-ABC op geheel eigen wijze ten gehore bracht.

Bé was een graag gezien persoon bij de club en we zullen hem missen. We verliezen in hem een echte Sportclub Deventer-man.

Bé, bedankt voor alles wat je voor Sportclub Deventer hebt gedaan.