Vacatures/Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies: denk aan leiders en trainers van teams, gastheren/gastvrouwen voor de wedstrijdtafel op zaterdag, barmedewerkers, communicatieprofessionals, websitebeheerders en -ontwikkelaars, accommodatie- en materialenbeheerders, diverse commissieleden en bestuurders.

Een lijst met vacatures vind je hieronder of open je hier op een apart tabblad. Deze wordt maandelijks geactualiseerd. Je kunt hierin tevens zien met wie je contact kunt opnemen om je aan te melden, of om meer informatie te vragen.
Wanneer je geen passende vacature ziet, maar je wel wilt inzetten voor Sportclub, komen we graag in contact met je. Mail naar vrijwilligers.scd@gmail.com of bel met Greet van Voorthuizen, 06 22 11 76 17. Zie ook de pagina onder Organisatie/Vrijwilligerscommissie op deze site!